Österreichischer Bediensteter und die Rechtsstaatlichkeit in Ungarn - Osztrák köztisztviselő és a magyar jogállamiság

Kinderrechte in Ungarn - Gyermekjogok Magyarország

Kinderrechte in Ungarn - Gyermekjogok Magyarország

Konstruktív, törvényes együttműködési javaslatom dr. Anda Péter adatvédelmi tisztviselő úrnak

2020. február 10. - Homeschool2020

Tisztelt dr. Anda Péter adatvédelmi tisztviselő úr!

Dobák-Kiss Tímea szakmai vezető asszony tájékoztatása szerint az Ön jogász-szakmai kompetenciájába tartozik annak megítélése, hogy sor kerülhet-e ma 14 órától az esetkonferenciára, így Dobák-Kiss Tímea szakmai vezető asszony Önnel konzultálva hozott 2020. 02. 07-én (ld. 320-K/2020. FEBR. 07. FESZGYI irat) olyan döntést, hogy - a nagyon súlyos, sokszor részletesen bemutatott jogi aggályok ellenére - mindenképpen megtartja az esetkonferenciát.

Továbbra is – törvényeinkkel összhangban - soron kívül kérem az esetkonferencia lemondásáról az Iskola mihamarabbi kiértesítését és erről tájékoztatásomat, hiszen az esetkonferencia megtartása a jelenlegi helyzetben törvénysértő és kizárólag közpénz pazarlást jelent.

Bár megköszönöm alábbi visszajelzését (a pontos hivatkozás kedvéért 10:34-kor és nem 10:35-kor küldtem korábbi levelemet), ám válasza azt tükrözi, hogy hiába törvényi kötelessége, eddig nem tanulmányozta alaposan a részletesen dokumentált beadványaimat és az esetet, hiszen akkor adatvédelmi tisztviselőként felismerné az adatvédelmi jogi aggályokat is.
- Mindenesetre a leveléből kitűnő segítőkészséget köszönöm és élni kívánok a válaszában felajánlott törvényes, részletes, - törvényeinkkel összhangban - mihamarabbi vizsgálat lehetőségével, amit szintén köszönök.
- A jogellenesen megrendezni kívánt mai esetkonferencia törlését azonban mihamarabb intézni kell, mert nagyon durván jogsértő, hogy ma a gyerekeimről akarnak társalogni, döntést hozni úgy egy ráadásul előzetesen rekonstruálhatatlan résztvevői körben, hogy az előzetes jogi helyzetet – törvényi kötelességük ellenére – át sem tekintették, sőt engem szabályszerűen meg sem hívtak. Így ismételten rögzítem, hogy az esetkonferencia semmiféle joghatállyal nem bírhat, ám jogellenes megtartása pl. szakmai alkalmassági aggályokat vethet fel és fegyelmi/büntetőjogi, valamint kártérítési felelősségüket alapozhatja meg.

Ezért maximálisan konstruktív együttműködési készségem jegyében azt kérem, hogy semmiképpen se kerüljön sor a mai esetkonferenciára, amelyet – tekintettel az idő rövidségére – mihamarabb szükséges lemondani. Köszönöm.
- Egyben készséggel felajánlom, hogy - törvényeinkkel összhangban - jogászokként tekintsük át az ügy adatvédelmi aggályait és köszönettel veszem – szintén törvényeinkkel összhangban – a segítségét az ügy mihamarabbi törvényes rendezéséhez.
- Az ügy rövid lényege az, hogy panaszolt, osztrák állampolgársággal is rendelkező gyermekeimre követelőző ellenérdekű ügyvéd 7 éve 30 alapügyben át a fórumrendszeren – jogsértően – úgy jár el, hogy ügyfelét egyszerre ÖTFÉLE különböző néven, HÉTFÉLE anyja leánykori nevével, KÉTFÉLE születési hellyel, lakcím nélkül vagy hamis címekkel szerepelteti a hivatalos iratokban, miközben gyermekeim apja  HAT ORSZÁGBAN (Albánia, Ausztria, Palesztina, Izrael, Olaszország, Magyarország) rendelkezik kötődéssel. (A részleteket – teljes bizonyító erejű közokiratokkal igazoltan - korábbi beadványaim tartalmazzák.) Pl. az ügyvédi meghatalmazáson, kezdetektől, egyetlen iratban a meghatalmazó NÉGYFÉLE néven szerepel és egyéb adatai is, pl. a meghatalmazáson az anyja leánykori neve – durván jogsértően – hamisak vagy hiányosak és nincs lakóhely adat feltüntetve. Két – kibocsátó állam feltüntetése nélküli! – útlevélre van hivatkozás az iratokban, ráadásul szolgálati útlevelet tilos magáncélú ügyintézésre használni. Továbbá engem is hol doktori címmel szerepeltet panaszolt ügyvéd, hol anélkül, holott én sem lehetek egyszerre doktor és nem doktor. És mindezt kicsi osztrák állampolgársággal is rendelkező gyerekek ügyében. Jogállamban (Magyarország – az Alaptörvény szerint – jogállam) panaszolt ügyvéd jogellenes adatkatyvasza – egyebek mellett – közokirat hamisítás alapos gyanúját vetné fel. Most ismét sikerült feleleveníttettni a nyomozást (a Fővárosi Főügyészség 2020. 01. 03-án kelt KÜFO 4699/2013/76 iratát mellékelem), ám a törvényes nyomozást – jogsértően - az elmúlt 7 évben még mindig elszabotálták. Így nagy segítség lenne, ha – törvényeinkkel összhangban – áttekintenénk, hogy milyen törvényes eszközzel lehet panaszolt ügyvéd jogi ámokfutását ügyünkben mihamarabb törvényesen megfékezni. Köszönöm.

Ám most a legsürgősebb a törvénysértő esetkonferencia törlése. Köszönöm.
Valamennyi korábbi beadványomat fenntartom. Valamennyi észrevétel ismeretlen tettes(ek) ellen irányul.

Köszönettel és üdvözlettel:
név az e-papíron

dr. Anda Péter adatvédelmi tisztviselő hivatkozott visszajelzése:

Am Montag, 10. Februar 2020, 10:49:42 MEZ hat dr. Anda Péter <adatvedelem@feszgyi.hu> Folgendes geschrieben:

Dr.                          részére

Tisztelt Dr.                 !

Hivatkozással 2020. 02. 10. napon 10.35 perckor küldött e-mailjére, kérem szíves nyilatkozatát az Önben felmerült adatvédelmi aggályokkal kapcsolatosan annak érdekében, hogy azokat részletesen kivizsgálhassam.

Együttműködését köszönöm.

Tisztelettel:
dr. Anda Péter
adatvédelmi tisztviselő

________________________________________
Feladó: 
Elküldve: 2020. február 10., hétfő 10:34
Címzett: baranyi.krisztina@ferencvaros.hu <baranyi.krisztina@ferencvaros.hu>; polgarmester@ferencvaros.hu <polgarmester@ferencvaros.hu>; dome.zsuzsanna@ferencvaros.hu <dome.zsuzsanna@ferencvaros.hu>; info <info@feszgyi.hu>
Másolatot kap: Dobák Kiss Tímea <kisst@feszgyi.hu>; Szendrei Ilona <szendreii@feszgyi.hu>; dr. Anda Péter <adatvedelem@feszgyi.hu>; Gellén Márton dr. <marton.gellen@im.gov.hu>; Tóthné Kondi Renáta <renata.kondi.tothne@im.gov.hu>; katalin.novak@emmi.gov.hu <katalin.novak@emmi.gov.hu>; Bács Kiskunfélegyházi JH Törzs <kiskunfelegyhaza@bacs.gov.hu>; sipos.krisztina@bacs.gov.hu <sipos.krisztina@bacs.gov.hu>; nanasi.eva@bacs.gov.hu <nanasi.eva@bacs.gov.hu>
Tárgy: SÜRGŐS tájékoztatás kérés - INTERNETEN NYILVÁNOS BLOG indult a gyermekjogi packázásról (1. aspektus: FESZGYI - gyerekvédelem) https://intezmenyibantalmazasmonitoring.blog.hu/

kufo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://intezmenyibantalmazasmonitoring.blog.hu/api/trackback/id/tr7515467598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása