Österreichischer Bediensteter und die Rechtsstaatlichkeit in Ungarn - Osztrák köztisztviselő és a magyar jogállamiság

Kinderrechte in Ungarn - Gyermekjogok Magyarország

Kinderrechte in Ungarn - Gyermekjogok Magyarország

Gyámügyi/gyermekvédelmi anomáliák! - Ingyenesen, törvényességgel sok ügy törvényesen megoldható lenne!

Találjuk ki Magyarországot együtt! kezdeményezésre felvetésként

2020. február 21. - Homeschool2020

Tisztelt Kálmán Olga főtanácsadó asszony! Édesanyaként: Kedves Olga!

Éppen Olga, de akár Baranyi Krisztina polgármester asszony – köztudomású – személyes karrierje is igazolja, hogy egy válásnak nem feltétlenül lenne szabad derékba törnie egyetlen édesanya életét sem, és nyilván édesapáét sem.

Meghallgattam az országjárásról szóló interjút, amelyben számomra erős állítás volt (http://www.atv.hu/videok/video-20200220-orszagjarasba-kezdett-kalman-olga - 7:18-tól): „kisgyermeket sem lopnak haza”.

Ennek apropóján szeretném a figyelmükbe ajánlani blogjaimat:
magyar nyelven: https://intezmenyibantalmazasmonitoring.blog.hu/
német nyelven (gyermekeim osztrák állampolgárok is): https://kinderrechteinungarn.family.blog/

A blogok – törvényes eszközül - dokumentációtárként szolgálnak a saját eseteinkben elszenvedett durva gyámügyes és gyermekvédelmi anomáliák bemutatására, miközben a gyermekeimet – kezdetektől sokszorosan és egybehangzóan igazoltan lelkiismeretesen nevelem, - Istennek hála – egészségesek, jól tanulnak, sorra nyernek rangos versenyeket, zenélnek, sportolnak, művésztanártól tanulnak rajzolni. Mégis a gyámhivatal – durván jogsértően – milliókra bírságol (pl. az adventi időszakban: 1,7 millió Ft), büntetőeljárással, a köztudomásúan szörnyűséges állami gondozásba (nevelésbe) vétellel fenyegetnek, rendőrséggel vegzáltatnak, elindították a NAV végrehajtást.

Mindezt azért kapom, mert – jogász édesanyaként, törvényi kötelességemmel összhangban, mindig jogi érvekkel, mindig udvariasan – a törvényesség minimumát kérem. Azt, hogy eljárás – törvényeinkkel összhangban - csak akkor indulhat, ha a kérelmező az eljárás kezdetén teljes körűen valós adatokat közöl. Az én ellenfelem 2012. 08. 16-án – gyerekeink 5 hetes és 2 éves korában, velem való minden egyeztetés nélkül – tűnt el előlünk, azóta nem ismerünk hozzá személyes telefonszámot, e-mailt, ám az ellenünk indított 30 eljárásban - jogellenesen -  ÖTFÉLE névvel, HÉTFÉLE anyja születési nevével, KÉTFÉLE születési hellyel és vagy lakóhely feltüntetése nélkül, vagy hamis lakóhelyekkel (munkahelyi cím, nem idézhető cím, külföldi hotel, ügyvédi iroda), KÉTFÉLE útlevéllel lép fel, miközben gyerekeim apja HAT országban (Albánia, Ausztria, Palesztina, Izrael, Olaszország, Magyarország) rendelkezik kötődéssel. A gyámhivatal erre – jogsértően - úgy gondolja, hogy kizárólag az én kockázatom, hogy esetleg hova tűnik el az ellenfelem a gyerekeimmel, ellenfelem valós személyes adatok megadása nélkül is követelőzhet gyerekeimre. És ebben – jogsértően – segítségükre van a FESZGYI is, a köztudomásúan karakán, gyermek- és női jogokért kiálló polgármester által vezetett Ferencvárosban. Inkább elárverezteti a gyámügy a NAV-val a leánykori lakásomat, az otthonunkat, de nekem – a semmivel alá nem támasztott álláspontjuk szerint – ebben az ügyben nem lesz igazam, hiába védik törvényeink a gyerekeimet és engem.

Hogy milyen Magyarországot szeretnénk? Ahol az ügyintézők – párthovatartozásra tekintet nélkül, törvényi kötelességeikkel összhangban – mindenkinek biztosítják a törvényes eljárást. Sajnos az esetemben elszenvedett dilettáns pökhendiség nem egyedi, köztudomásúan sokakat érintenek ezek a jogellenes gyámügyes/gyermekvédelmi módszerek. Ezért felajánlom, hogy – törvényes eszközül - elemezzük nyilvánosan Varga Marianna gyámügyi ügyintéző törvénysértéseit és a FESZGYI szervilizmusát, próbáljuk meg elérni, hogy Varga Marianna gyámügyi ügyintéző kapjon törvényes visszajelzést eljárásáról. Ha sikerül visszatérnie a törvényességhez, akkor ez is egy pozitív példa, ha nem és megkapja a törvényes szankciókat, akkor az is. A gyámügyes büntetőjogi felelősségének vizsgálata folyamatban van (KÜFO 4699/2013/83.), ezt is nyomon lehetne követni.

Az Európai Parlament is foglalkozik a gyerekek és nők helyzetével (pl. https://en.mszp.hu/article/one_woman_dies_every_week_as_result_of_domestic_violence), sok szó esik a többletforrásokról, ám pl. a törvényes eljárás többletforrás nélkül is biztosítható/biztosítandó lenne. Németül és angolul jól tudó jogász érintettként felajánlom önkéntes munkámat ezen a téren a törvényesség helyreállításához.

Az ügyről tud Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes asszony és Baranyi Krisztina polgármester asszony is, ezért levelemet hozzájuk is eljuttatom és kiteszem a blogra is.

Köszönettel vennék visszajelzést és minden jót kívánok.

nevemet a https://kalmanolga.hu/kapcsolat/ oldalon történő megküldéskor megírom

Valamennyi észrevétel ismeretlen tettes(ek) ellen irányul.

A bejegyzés trackback címe:

https://intezmenyibantalmazasmonitoring.blog.hu/api/trackback/id/tr8115485024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása