Österreichischer Bediensteter und die Rechtsstaatlichkeit in Ungarn - Osztrák köztisztviselő és a magyar jogállamiság

Kinderrechte in Ungarn - Gyermekjogok Magyarország

Kinderrechte in Ungarn - Gyermekjogok Magyarország

Telefonbeszélgetés Kiss Lászlónéval Baranyi Krisztina polgármester asszony titkárságáról

2020. február 10. - Homeschool2020

Tisztelt Baranyi Krisztina polgármester asszony!

Polgármester asszony titkárságán Kiss Lászlónét (253-as mellék) tájékoztattam ügyünkről, aki felírta a telefonszámomat, kilátásba helyezte, hogy tájékozódik a FESZGYI-nél, ám a telefonbeszélgetés zárásaként megemlítette, hogy ő nem igazán érti pontosan, hogy miről van szó és semmi konkrétumot nem tud mondani, szívesen meghallgatott. Bízom - törvényeinkkel összhangban - Titkárságvezető asszony eredményes ügyintézésében, akitől valójában technikai segítséget kértem. Nyilván az ügy érdemét NEM Titkárságvezető asszonynak személy szerint kell szakmailag átlátni. Nagyon fontos lenne azonban ügyemben mihamarabb olyan hozzáértő, törvényes eljárásra képes és törvényes eljárásra hajlandó szakmai kapcsolattartó kijelölése, aki érdemben biztosítani tudja a törvényes ügyintézést. Köszönöm.

Sokadszorra: Kérem – törvényeinkkel összhangban - mihamarabbi intézkedésüket, hogy ma 14 órától ne legyen esetkonferencia és értesítésüket. Köszönöm. Az ügy sürgős és - jogellenessége mellett - nagyon méltatlan lenne Polgármester asszony nyilvános politikai vállalásaihoz is, ha a beosztottjai elszabotálnák a törvényes ügyintézést, hiszen vezetőjükként Polgármester asszony törvényi kötelessége biztosítani a törvényes ügyintézést.

Köszönettel és üdvözlettel:
név az e-papíron

Valamennyi észrevétel ismeretlen tettes(ek) ellen irányul.

A bejegyzés trackback címe:

https://intezmenyibantalmazasmonitoring.blog.hu/api/trackback/id/tr5615467500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása